Scroll to top

Professional Excellence

500 órás képzés gyakorlott coachoknak és felsővezetőknek

A képzés tervezésekor az ICF PCC és az EMCC Senior Practitioner EQA (European Quality Award) akkreditációs kritériumrendszerét teljeskörűen figyelembe vettük.

A coach akkor képes kiteljesedni, ha teljes személyiségével, éberen van jelen a coaching kapcsolatban. Érti magát, a saját szerepét, tudatosan és szakszerűen választ az eszközeiből, de csak azt alkalmazza, ami a helyzetnek megfelel és a partnere mindenkori jól-létét szolgálja. Nincs saját elvárása a siker tartalmát illetően, bátor és stabil, kíváncsi, nem ítélkezik, tökéletesen jelen van a pillanatban. Úgy, ahogyan senki más nem képes, mert mindenki más jelenlétének minősége különbözik az övétől.

A Professional Excellence – Executive Coaching Diploma kurzusunk eredményeként kiváló executive coach-csá válsz, illetve olyan kiváló vezetővé, aki rendelkezik az executive coach eszköztárával, hozzájárulva ezzel a cég küldetésének megvalósításához. A kurzus egyik eredményeként megszerezhető nemzetközi akkreditáció egyértelmű üzenet a coach kompetenciáinak minőségéről és etikai elkötelezettségéről. Mind a felvételi eljárás, mind a kurzus tartalma teljes összhangban van az EMCC egyéni akkreditációjának (European Individual Award, EIA) követelményeivel.

Téged várunk, ha:

  • Szabadúszó, gyakorlott coach, vállalati belső coach, HR igazgató vagy vállalati felsővezető vagy.
  • Gyakorlott coachként és vezetőként vágysz arra, hogy rátalálj a saját hangodra, a senki mással össze nem téveszthető jelenlétedre.

A Professional Excellence Magyarországon jelenleg egyedülálló képzés gyakorlott coachok számára!

Ismerj meg bennünket!

Jelentkezz nyílt napunkra, hogy eldönthesd, illik-e ez a program a szakmai fejlődési tervedbe!
Várunk Téged az alábbi időpontokban:

2018. szeptember 12. 14:00
2018. szeptember 26. 14:00

Kényelmesen, egy nyári teraszon vagy a dolgozószobád hűvösében is megnézheted a képzésről szóló prezentációnkat és felteheted a kérdéseidet webinárunkon. Választhatsz délelőtti vagy délutáni időpontot.

Következő webinár alkalmaink, választhatsz délelőtti vagy délutáni időpontot:
2018. szeptember 12. 10:00 és 18:00
2018. szeptember 26. 10:00 és 18:00

Jelentkezés nyílt napra

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom az abban foglaltakat.

Professional Excellence – Executive Coach képzés gyakorlott coachoknak és felsővezetőknek

A vezetői coachingnak az az értelme, hogy képessé teszi a vezetőt arra, hogy első lépésben megértse saját hozzájárulását a konkrét helyzet (például az adott üzleti eredmény) létrejöttében, majd kidolgozzon egy olyan cselekvés-sorozatot, amelynek eredményként az adott helyzet jobb irányban változik. A coach ezt a folyamatot katalizálja. A KEY Coaches képzési programja pedig erre a katalizátor szerepre készíti fel a résztvevőket, úgy, hogy a fejlesztés folyamata modellezi a vezető fejlődési/változási folyamatát.