Scroll to top

Egyéni coaching és mentoring

Úgy gondoljuk, hogy – csakúgy, mint az egészség-megőrzésben – a coaching hatásosabb, ha nem egy elakadás feloldásával foglalkozunk (bármit hívjunk is elakadásnak), hanem inkább a folyamatos fejlődés, növekedés, tanulás igényével élünk.

A coach hivatásos beszélgető. Úgy képes a  dialógusban részt venni – úgy tud hallgatni -, hogy az ügyfele olyan dolgokat is elmond, amiről nem is gondolja, hogy benne van. A coach együttműködést és bátorságot kelt és nem ellenállást. Hallja a kimondott szavakat és meghallja a ki nem mondottakat is.

Egy jó coach-csal az oldalunkon megváltozunk. Ez sokakban félelmet kelt.

Mi azt valljuk, hogy minden ember elég jó, de sokszor nincs tudatában a lehetőségeinek. Vagy sejti azokat, de kockázatosnak tűnik belevágni a megvalósításba.

Mi végigkísérjük és támogatjuk azt a folyamatot, amelynek során a változás megtörténik. Minden egyéni coaching folyamat más, és az sem biztos, hogy számodra mi vagyunk az ideális coach.

Egyeztess velünk időpontot egy kötelezettség nélküli beszélgetésre! Próbálj ki bennünket, egy free ‘chemistry session’ keretében.

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom az abban foglaltakat.