Scroll to top

Bevezetés a coaching gyakorlatába

Bevezetés a coaching gyakorlatába

150 órás, tanúsítványt adó képzés kezdőtől a haladó szintig.

Kurzusunkat a coaching iránt érdeklődők számára indítjuk, azzal a szándékkal, hogy a végzett szakemberek megtegyék az első lépéseket saját coaching stílusuk kialakításában és hiteles gyakorlásában. A kurzus egyik eredményeként nemzetközi akkreditáció (ICF ACC vagy EMCC Practitioner) szerezhető, valamint a végzettek mindegyike tagja lesz valamelyik nemzetközi szervezetnek (ICF vagy EMCC).

A programot az ICF és az EMCC kompetencia keretrendszerének és etikai kódexének, valamint minőségbiztosítási kritériumainak alkalmazásával állítottuk össze. A program beépíti és tartalmazza az EMCC EIA  Practitioner egyéni akkreditációra jelentkezéshez szükséges valamennyi elvárást, ezt a pályázóknak megtanítjuk és minden támogatást megadunk ahhoz, hogy a program végeztével sikerrel nyújtsák be egyéni akkreditációjukat Foundation vagy Practitioner szinten. A program megkezdte az EMCC EQA Practitioner és az ICF ACSTH akkreditációs eljárását.

Kiket várunk?

  • akiknek már van valamennyi ismerete – vagy ügyfélként – tapasztalata a coachingról,
  • vállalati belső coachokat, mentorokat,
  • HR  és más területen dolgozó vezetőket – nem csak a for-profit szektorból.

A program időigénye 150 óra. Ebből 60 óra közvetlen oktatás, 90 óra tantermen kívüli tanulás.

Ismerj meg bennünket!

Jelentkezz nyílt napunkra, hogy eldönthesd, illik-e ez a program a szakmai fejlődési tervedbe!
Várunk Téged a következő időpontban:

2018. szeptember 19. 14:00

Kényelmesen, egy nyári teraszon vagy a dolgozószobád hűvösében is megnézheted a képzésről szóló prezentációnkat és felteheted a kérdéseidet webinárunkon.

Következő webinár alkalmunk, választhatsz délelőtti vagy délutáni időpontot:
2018. szeptember 19. 10:00 és 18:00

Jelentkezés nyílt napra

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom az abban foglaltakat.

Bevezetés az executive coaching gyakorlatába

A coaching ismertsége tovább nő a vállalatokon belül, már nemcsak elsősorban a HR szakemberek ismerik, hanem a vezetők számára is általánosan ismert és használt ez az eredményes fejlesztési beavatkozás. A képzési programba várjuk azokat, akiknek már van valamennyi ismerete − vagy ügyfélként tapasztalata − a coachingról, vállalati belső coachokat, mentorokat, HR és más területen dolgozó vezetőket − nem csak a for-profit szektorból.